Toužíte po voňavé, útulné a vkusné ložnici? Využijte přírodní materiály. Ty nám poskytují spoustu kladných vlastností a navíc si zachovávají stále svou původní strukturu. Dřevo se nemusí synteticky nahrazovat, stačí, když se vytěží v našich končinách v našich lesích a zpracuje na opravdu výjimečné, krásné a kvalitní produkty, jakým jsou právě i dřevěné postele 180×200 cm.

postel

Prostor a pohodlí

Užívejte si kvalitní postel z přírodního borovicového masivu, která jen tak něčemu nepodlehne. Poskytuje dostatek prostoru a pohodlí.

  1. Vzhled a design

Tato manželská lůžka můžete velice snadno skombinovat i s ostatními materiály, nebo si vybrat stejný design i u ostatních produktů jako jsou skříně, komody, stolky a další související nábytek. Na výběr je celá škála různých druhů produktů ve stejném nebo podobném designu. Přírodní materiál se však dá velice snadno skombinovat i s ostatními prvky a to například i v jiném designu. Vzhledově bude ložnice působit vznešeně, sympaticky a útulně. Vsaďte na přírodní produkt, který vás nezklame.

  1. Výjimečně odolný

Kvalita se nikdy nezapře. Borovicový masiv má hned několik předností, díky kterým se hodí do jakéhokoliv typu ložnice. Můžete tyto produkty použít do moderní ložnice, kde se skvěle snoubí vznešenost a výjimečnost. Zároveň jsou produkty kvalitní a odolají i tvrdšímu zacházení. Není to žádná překližka, která by se jen tak zlomila, když si lehnete a usnete. Odolnost je vlastnost, které si váží také v hotelech a penzionech, kde jsou lůžka zatěžována každodenním usínáním různých hostů.

  1. Ekonomicky výhodné

I když by se vám mohlo zdát, že právě masiv bude přehnaně drahý, tak právě v tomto případě tomu tak rozhodně není. Borovice jsou u nás v lesích poměrně dostupné, proto i výrobky, které se produkují z borovicového masivu, jsou cenově vhodné a velice příznivé. Může si je dovolit opravdu každý.

moderní postel

  1. Ochranný lak a struktura dřeva

Přírodní materiál si vždy ponechá svou krásnou a jedinečnou strukturu. Vše doladí průhledný speciální lak, který nechá materiál dýchat, ale zároveň mu poskytne dostatečnou ochranu před nepříznivými nebo jakýmikoliv vlivy z prostředí. Ani prach, ani špína ani dlouhá léta přírodnímu materiálu nemohou uškodit, ba právě naopak, vytváří ještě lepší dojem. Lak je ekologický a zaručuje ochranu struktury materiálu.

Mohlo by se vám také líbit: