Zábavní park je zřejmě jedinou nejvhodnější volbou v případě, že plánujete výlet s dětmi z mateřské školky, nebo výlet se staršími dětmi, které chodí od 1 do 9 třídy.
boj s vodou.jpg

Výlet pro všechny děti

Pro všechny děti, které chodí do mateřské školy a také pro starší děti od 1. do 9. třídy
Vytáhněte děti od počítačů a mobilů a pojďte se s nimi bavit. Dětský zábavní park Praha je vhodný pro výlet ze škol a školek, ale také je dostupný široké veřejnosti. Každý si zde najde to pravé kouzlo zábavy. Zábavní park tohoto druhu v naší republice nemá obdoby. Zábavu zde najdete na každém kroku. Připravili jsme pro vás desítky sportovních a zábavných aktivit.
nebe nad balonky.jpg
Vhodné pro mateřské školy, pro výlety starších dětí i vyšších ročníků. Pro každého se zde něco najde! Park je dostupný i široké veřejnosti a to již od června 2018!
Ø Co zde najdete?
Čekají vás různé druhy aktivit a to jednoduchých i těžších obtížností. Skvělé pro malé děti i pro žáky druhého stupně. Celým parkem vás budou provázet naši profesionální animátoři.
Zábavný park je vhodný pro všechny základní i mateřské školy se sídlem v našem hlavním městě, ale je také vhodnou volbou i pro všechny ostatní, kteří si chtějí udělat celodenní výlet a přijedou nás do našeho hlavního města České republiky navštívit. Sídlíme v Praze a najdete nás podle podrobně znázorněné mapky. To samé platí v případě rodičů s dětmi. Udělejte si výlet do našeho hlavního města – Prahy a najdete zde neobyčejný zážitek, který můžete celý den prožívat s vašimi dětmi.
symbol přátelství.jpg
Ø Děti potřebují zábavu a pořád nějakou akci
Nechte je, aby se mohly pořádně vydovádět a vyřádit. Děti potřebují stále pohyb, zážitky, vzrušení a akci. Nepřetržitě jsou v pozoru, neustále něco vyvádí a rodiče jim často nestíhají. Přenechejte zábavu – zábavnímu parku. Díky tomu dětem dopřejete tolik zábavy, radosti a štěstí, že o těchto zážitcích uslyšíte ještě týden poté. Jistě odjedou vaše ratolesti nadšené a spokojené. Večer sladce, unaveně usnou a příští týden budou chtít jet opět do zábavního parku na další atrakce.

Mohlo by se vám také líbit: