Ceny za bydlení jsou astronomické
Chtěli jste si postavit dům nebo koupit domek k rekonstrukci, ale vlivem současné situace na to prostě nemáte peníze? V dnešní době se bohužel prodávají nemovitosti za obrovské a nesmyslné částky, což způsobilo, že spousta lidí se vlastního bydlení nejspíše nikdy nedočká. To ale nemusí být nutně váš případ. Nabízíme vám mobilní domy celoroční https://www.lavarohouse.cz/
, které si můžete nechat přistavět na pozemek. Stačí je jen připojit k přípojkám, a můžete se nastěhovat.

mobilní dům

Ptáte se, proč zvolit mobilní dům? Hlavním důvodem je nižší cena. Klasický dům koupíte za několik milionů korun. Záleží samozřejmě na lokalitě, ale běžná cena za menší dům může být i 5 milionů korun. U nás koupíte moderní dům se třemi ložnicemi ani ne za půlku. Každý dům si můžete prohlédnout na našem webu a po domluvě samozřejmě i osobně.

Vybrat si můžete

Nové moderní domy
Nové klasické mobilní domy
Použité sezónní domy
Použité celoroční domy

opuštěný dům

Všechny domy, které máme v nabídce, jsou v perfektním stavu. Najdete v nich všechno, co potřebujete k životu. Samozřejmostí je kuchyňská linka, jídelní kout, koupelna s wc, obývací pokoj a ložnice.

Nabízíme i velmi luxusní kousky, které odpovídají posledním trendům v oblasti bydlení. Mají velká okna, vzdušný prostor, který je využitý na maximum, a jejich vzhled je velmi propracovaný zevnitř i zvenčí. Jen málokdo pozná, že nejde o klasický https://www.mobilmania.cz/klasicky-telefon/at-1004515/default.aspx zděný dům. Chcete alespoň chatu na jaro a na léto? Vyberte si z bohaté nabídky našich sezónních domů, které nejsou určeny pro celoroční bydlení. Všechny domy mají veškeré přípojky, stačí se napojit k sítím a vybalit si věci. Přijďte se k nám podívat, a možná si i vy vyberete svůj nový domov. Za mobilní dům se rozhodně nemusíte stydět, protože jde o běžný způsob bydlení, které nebudete kvůli nadsazené ceně splácet dalších 30-40 let.

Mohlo by se vám také líbit: