Jen tak si sednout na zahradu a užít si příjemný večer v dobré společnosti s dobrým jídlem a pitím je snem mnoha lidí, jenže spousta z nich se musí spokojit se zahrádkou nějaké restaurace. Ani tato letní pohoda ale nemá na to, když si sednete na své zahradě. Nemáte kde? Vyrábíme nejen dřevěné altány, které můžete mít za pár týdnů u sebe doma a sedět pod ním.

altán v zahradě

Kvalitní dřevo
Všechny naše výrobky jsou vyrobeny z masivního dřeva, které zajišťuje všem přístřeškům, pergolám a altánům vysokou stabilitu a nosnost. Nemusíte se bát, že je položí sněhová nadílka.

Všechno v ceně
V mně máte samozřejmě jak dřevěné kusy, tak i spojovací materiál, ukončovací materiál a střešní krytinu. Výrobek si můžete sestavit podle toho, jestli chcete červenou nebo černou střechu, můžete si vybrat ukotvení a můžete zvolit i montáž na klíč.

starý altán

Co to znamená?
Naše výrobky dodáváme jako stavebnici s návodem, kterou si zákazníci sami sestaví. Všichni na to ale nemají čas nebo se bojí že to nezvládnou, a proto vám můžeme naše výrobky sestavit přímo u vás. Předáme vám hotový výrobek.

Pro ty z vás, kteří si myslí, že montáž zvládnou, máme dobrou zprávu, protože máte pravdu. Montáž je snazší, než si myslíte. S přiloženým návodem to pro vás bude hračka.

Dodání trvá zpravidla několik týdnů, a pokud si chcete ještě zbytek léta užít pod vlastním altánem či pergolou, s objednávkou https://forum.c4.cz/prestashop-problem-s-objednavkou-t7986.html příliš neotálejte. Dodání máme docela rychlé, ale dřevo se nedá montovat do mokré země, proto si naplánujte dodání i montáž na teplé měsíce, kdy nehrozí, že bude měsíc v kuse mokro. Musí se ukotvit patky a ty by vám v blátě nedržely. Vyrábíme ze třeba i další výrobky. Najít u nás můžete například oblíbený přístřešek na auto, který ochrání vaše auto před rozmary počasí. Další pěkné posezení si můžete vytvořit s naší pergolou, kterou můžete mít přímo u domu.

Mohlo by se vám také líbit: