Životní poslání je něco, co dává našemu životu smysl a pocit naplnění. Desítky knih se snaží pomoci nám v tom objevit co je naším posláním. Zkusit můžeme také navštívit osobního kouče, který nás pomůže nasměrovat a objevit naše poslání, které nám zatím zůstává skryto.

dřevěný štít

Klid a možnost strávit nějaký čas sám se svými myšlenkami je základem úspěchu. S batohem můžeme vyrazit do přírody a nějaký čas v ní pobýt je téměř zázračné, když je člověk nucen být nějaký čas o samotě bez vymožeností moderní doby, jak to pomáhá ujasnit si a utřídit myšlenky.


Pokud vám však představa pobytu o samotě v přírodě nic neříká můžeme využít i možnosti hotelu penzionu, anebo pokud je to možné zavřít se na čas doma do pokoje a být jen sám se svými myšlenkami. Nutností je vyhnout se sledování televize, poslouchání rádia nebo sledování internetu.

cesta pryč

Co vás baví?

Je něco, co vás naplňuje pocitem štěstí? Je něco, co byste klidně dělali i zadarmo, protože vás to moc baví? Když si zodpovíte tyto otázky možná objevíte, co je vaším posláním a čemu byste se měli více věnovat.


Každý člověk je jiný a každého zajímá jiný okruh věcí. Každý má jiné vědomosti, jiné zkušenosti a jiný způsob dívání se na věci. Nebojte se, pokud jste přišli na to, co je vaším posláním věnovat se tomu na maximum. Když objevíte své životní poslání zcela jistě si tím budete jisti. Nebudete pochybovat a budete mít jasno.

asfaltová silnice


Je možné že třeba už teď něco děláte, co vás baví a netušíte že je to současně vaše poslání. Některé věci člověk prostě pochopí až v ten správný čas, kdy k objevení nějaké informace musí nejprve dozrát a musí si nejprve projít zkušenostmi. Tento celý proces může někomu trvat několik týdnů u jiného měsíce nebo roky. Nesnažit se za každou cenu tlačit na pilu ale v klidu vnímat přítomnost okamžiku je moc důležité ani v přírodě nic nejde hned, vše má svůj čas.

Mohlo by se vám také líbit: